Skip to main content

Dagelijks & periodiek schoonmaakonderhoud

Dagelijks & periodiek schoonmaak­onderhoud

Dagelijks & periodiek schoonmaak­onderhoud

Avanti Facilitair is specialist in het schoonmaken van diverse bedrijfsruimten. Dagelijks & periodiek schoonmaakonderhoud aan kantoren, scholen, fabrieken, trappenhuizen en ander soort gebouwen voor diverse opdrachtgevers vormen de basis van onze werkzaamheden. In overleg wordt een zo efficiënt en optimaal mogelijk werkprogramma opgesteld. 

Een helder werkprogramma, zodat voor onze schoonmaakmedewerkers duidelijk is waar, welke en wanneer de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Avanti Facilitair levert maatwerk voor iedere opdrachtgever. Dit doen we o.a. door het opzetten van een gerichte calculatie waar ruimtesoort, aantal m2, vloerafwerking in relatie tot het werkprogramma bepalend zijn voor de uitkomst. 

Verder werkt Avanti Facilitair met een vast programma van materialen en schoonmaakmiddelen (via één partnerleverancier), waardoor wij een constante kwaliteit kunnen waarborgen. Voordeel is dat we hierdoor op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op schoonmaakgebied. Daarbij zorgen wij voor de juiste scholing aan onze werknemers.

Schoonmaken - Dagelijks & periodiek schoonmaakonderhoud