Skip to main content

Over ons

Over ons

Avanti Facilitair: ‘Kracht in Service’

Wat een historie met ruim veertig jaar aan facilitaire dienstverlening! Want deze ervaring heeft Avanti Facilitair inmiddels opgebouwd. Sinds 1 januari 2023 zijn de activiteiten van EMD BV, Schoonmaakbedrijf Cromstrijen en Schoonmaakbedrijf Kleyweg samengevoegd en gevormd tot Avanti Facilitair. Met ons motto ‘Kracht in Service’, werken we dagelijks – samen met onze medewerkers en opdrachtgevers – door onze facilitaire dienstverlening krachtig uit te voeren aan een schone (werk)omgeving en tevreden opdrachtgevers.

Als missie vinden we het belangrijk om van betekenis te zijn voor onze omgeving. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers iedere dag hun werk nog beter kunnen doen. Met oog voor hygiene en een schone (werk)omgeving. Wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers, partners en medewerkers enthousiast zijn over onze dienstverlening. Deze diensten voegen waarde toe en ontzorgen onze omgeving. Wij zorgen voor oplossingen. En dit doen we samen met onze toegewijde medewerkers.

Met de overtuigende motivatie dat wij onze organisatie en onze medewerkers blijvend verder willen laten ontwikkelen tot betrouwbare totaalpartner van schoonmaak – en overige facilitaire diensten. Met een gezonde, financiële basis als uitgangspunt voor investeringen in de ontwikkeling van Avanti Facilitair en onze medewerkers. Zodat we ons motto ‘Kracht in service’ in onze kracht in de praktijk waar kunnen maken.

Het team - Over ons