Skip to main content

Glasbewassing & gevelreiniging

Glasbewassing & gevelreiniging

Glasbewassing & gevelreiniging

Een goed onderhouden gebouw verlengt de levensduur van een pand. Zo gaan kozijnen en ramen langer mee wanneer deze regelmatig worden gewassen. Daarnaast is een goed onderhouden gebouw een visitekaartje voor een organisatie en dragen schone ramen en kozijnen bij aan een prettige werkomgeving. Goede lichtinval bevordert immers een beter binnenmilieu.

Avanti Facilitair besteedt de glasbewassing & gevelreiniging uit aan speciaal geselecteerde onderaannemers die alle middelen in huis hebben voor professionele glasbewassing & gevelreiniging. In samenspraak met de onderaannemers wordt de prijsstelling en uitvoering van opdrachtgevers bepaald. Belangrijk hierbij is de veiligheid van de medewerkers die de werkzaamheden moeten uitvoeren. Aan de hand van een locatie gebonden Risico Inventarisatie (R&I) worden eventuele knelpunten en gevaren inzichtelijk en aanhangig gemaakt. Deze afstemming is dan ook van belang voor de te bepalen werkmethoden in combinatie met eventuele middelen voor een juiste en veilige bereikbaarheid.

Gebouw - Glasbewassing & gevelreiniging

Met onze expertise zorgen wij met Avanti Facilitair voor een aanpak op maat op het gebied van glas- en gevelreiniging. Door een zorgvuldige inventarisatie als startpunt garandeert Avanti Facilitair een vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden. Door invloed van weersomstandigheden wordt de planning nauwkeurig met de opdrachtgever afgestemd en kan door onze flexibele opstelling de frequentie van uitvoering in overleg aangepast worden.

Voor wat betreft gevelreiniging is het inventariseren en analyseren van de status van de gevel cruciaal. Daarbij moet je weten om welk type vervuiling het gaat, zodat de reinigingsmethodiek daarop aangepast kan worden. Ook de ondergrond is van belang. Poreuze steensoorten zoals zandsteen kunnen geen agressieve behandelingen zoals chemisch reinigen of zandstralen aan. Ook is bij uitvoering de afscherming van bijvoorbeeld ramen belangrijk, zodat deze niet aangetast worden. Kortom, iedere gevel is uniek en vergt een eigen aanpak. Door de specialistische kennis van Avanti Facilitair kan een advies op maat geleverd worden.